Аренс і Шварц Київ

Розлучення в Україні

Ваш адвокат з питань розлучень в Україні для іноземців, наслідків розлучення, аліментів в Україні та визнання українських рішень про розлучення за кордоном

divorce_Ukraine_couple_2.webp

Розлучення, як правило, не є одним з найприємніших аспектів життя, особливо коли сторони, які беруть участь у процесі, мають різне громадянство і, можливо, проживають у різних країнах з різними правовими системами.

Наша юридична фірма є лідером ринку в галузі розлучень двонаціональних шлюбів з українським подружжям та іноземцями. Ми працюємо в цій сфері в Україні та за кордоном уже понад 20 років.

За цей час ми провели понад 1000 розлучень з іноземними сторонами в Україні і, таким чином, маємо неперевершений практичний досвід у цій сфері. Це стосується як розлучень по суті, так і питань, пов’язаних із розлученням, як-от аліменти, поділ майна, опіка, права на доступ до дітей тощо. Водночас ми добре знайомі із судовою практикою, бюрократією та процесуальною поведінкою українських сторін.

Заощаджуйте час і нерви, працюючи з нами, надайте нам усі необхідні формальності та зосередьтеся на своєму новому житті.

Для іноземних громадян розлучення в Україні також цілком практичне. Зазвичай це відбувається набагато швидше, ніж за кордоном, немає необхідності чекати рік роздільного проживання, а дати судових засідань призначаються набагато раніше, ніж у більшості інших країн.

У більшості випадків розлучення для іноземців в Україні також пов’язане зі значно нижчими судовими та адвокатськими витратами. Особиста присутність у суді зазвичай не потрібна.

Наші партнери

^